sábado, 18 de junio de 2016

Acción de Gracias al final del curso 2015-16

El pasado 17 de junio, tuvimos una Celebracción de Palabra en el templo, en acción de gracias por el curso 2015-16. Hubo una muy buena participación por parte de todos, pero queríamos destacar la reflexión que dos alumnas de 4º de ESO nos dedicaron a todo el centro: Aina Torrent y Susana Lafarga. 

Aquí os las dejamos:
Aina Torrent:
"El temps ha anat passant i la nostra etapa a la Baronia ha finalitzat, per això, hui estem ací per donar gràcies per aquests quatre anys.

En primer lloc, volem donar gràcies per totes aquelles persones que han caminat amb nosaltres durant aquesta etapa sense soltar-nos de la mà, amb les quals hem gaudit, hem compartit experiències, anècdotes, i així han anat formant part de nosaltres.

No ens cansarem de donar gràcies pels professors que amb molt d’esforç ens han brindat tots els seus coneixements, i ens han guiat al respecte entre nosaltres, a confiar en un mateix, mostrant-nos així la seua estima.

Gràcies per tots aquells moments que han compensat l’esforç diari que hem hagut de fer, començant pels nombrosos esmorzars de tutoria, les jornades de convivència, els viatges, encara que patint en els nombrosos naufragis de Cofrents i el mal temps a Àmsterdam.

Com podeu vore són moltes coses bones les que s’emportem, i les mateixes almenys las vos desitgem".
Susana Lafarga:  

"
A totes aquelles persones que encara no heu acabat aquesta etapa, vos desitgem que gaudiu dels moments tant com ho he fem nosaltres, i que gaudiu de la companyia dels vostres companys, ja que al llarg del temps es convertiran en amics per a tota la vida, que t’ajudaran en i t’enfortiran en els moments difícils.

També volem desitjar-vos que gaudiu dels dies de celebracions i activitats organitzades per l’escola, perquè és en aquests moments quan es creen experiències i vivències úniques per a cada persona, i que formaran part dels teus records.Per últim, volem desitjar a aquest centre, que ens ha donat moments tan especials i únics que puga continuar ensenyant i escrivint la seua història durant mínim 50 anys més
".
Pues a Aina y a Susana, y a todos los que quisisteis participar de esta celebración tan especial os deseamos lo mejor y damos a gracias a Dios por todo lo vivido y compartido en estos años. Por eso...

No hay comentarios:

Publicar un comentario