viernes, 25 de junio de 2010

Missa d'acció de gràcies.

Com ja és habitual al nostre centre, el passat 22 de juny varem celebrar una Eucaristia d'acció de gràcies amb motiu de la finalització del curs. Va ser un moment molt bonic perquè, a més de donar gràcies a Déu per tot allò de bo que hem rebut durant aquest curs, també era la despedida de tots aquells alumnes de 4t que el proper curs ja no estaran amb nosaltres per haver acabat la Secundària.

El col·legi s'alegra de que comencen una nova etapa en les seues vides i els recordem que, com tots els antics alumnes, sempre seran ben rebuts ací quan vulguen vindre a les nostres celebracions i festivitats. Pot ser que algun any ens proposem formar un grupet d'antics alumnes que vulguen continuar reunint-se amb nosaltres.

Voldríem acabar deixant-vos ací l'escrit que varen realitzar els alumnes de 4t per a donar gràcies a Déu:

Ja ha acabat el curs, i podem dir que ens emportem els millors records de la nostra vida.

D’aquest col·legi el que destacaríem seria el companyerisme i el benestar que hi ha ací. En segon lloc podem traure de positiu haver conegut a la gent que ens rodeja, també l’ ambient tan agradable de La Baronia, i finalment totes les experiències viscudes ací , que mai les oblidarem.

Donar les gràcies als professors que han intentat tindre paciència amb nosaltres, són uns professors magnífics. Han intentat tindre sempre paciència amb nosaltres, cadascú a la seua manera, però sempre al nostre costat. Gràcies per tot.

A tots els alumnes que vos quedeu ací darrere de nosaltres, vos diguem que no patiu, que amb esforç tot s’aconsegueix i treballant tots els dies trauran allò que vulguen. Que no tingueu por de pujar de nivell, no es difícil, hi hauran coses més complicades, sí, però tot el treball anterior compta.

La veritat es que quan ens varen dir que teníem que escriure açò no se’ns ocurria cap cosa, la gran quantitat d’idees que habitaven als nostres caps havien desaparegut, quatre anys és molt de temps i no podíem recordar totes aquelles coses bones que ens emportàvem. De sobte, ens van vindre les idees, la millor cosa que algú pot emportar-se en si mateix és el saber. El saber, no sols el de traure bones notes, ni el que s’aprèn a les escoles, si no eixe saber que enriqueix l’ànima i engrandeix el cor. Saber que ací tenim uns amics en els que confiar, eixe saber que ens ompli per dins.

Vos desitgem que tinguen sort en allò que vos proposeu i que no se'n vaja l’ànim si alguna cosa vos ix malament. S’ha de seguir endavant i no tindre por al futur.

Tanmateix, vos desitgem que allò que vau elegir ho gaudíreu en el futur al màxim i que treballeu de valent.

També desitgem als nostres companys que es queden al centre per poder arribar a sentir el que sentim nosaltres, que estimen als seus companys com ens estimem nosaltres i que mai obliden aquesta escola perquè els està ensenyant, o els ensenyarà la manera apropiada de viure i d’estudiar correctament.

I per últim, recomanar-los que no facen res que no siga de profit, i que estudien al màxim i aprofiten tot els que se’ls ofereix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario